Kölcsön kedvezően online

fix hitelek

Szeretnék kölcsönt felvenni

Legújabb igénylő: FrantišekPraha
PanFrantišek Ma 17:15-kor igényelt4000 Ft-t.

Hana, Břeclav
Ma 17:25-kor igényelt1000 Ft-t

Hana, Břeclav
Ma 17:08-kor igényelt1000 Ft-t

Hana, Břeclav
Ma 16:51-kor igényelt1000 Ft-t

"Nagyon elégedett vagyok a gyors ügyintézéssel és a professzionális hozzáállással. Nem várt kiadásaim lettek, de az online kölcsönnel mindent gyorsan és egyszerűen megoldottam."

Hana, Břeclav

Személyre szabott kölcsön 10 000 000 Ft-ig

Szabja méretre a kölcsönt szükségletei alapján.

Intézzen el mindent online

A kölcsönt online szerezheti meg, a fióktelep felesleges meglátogatása nélkül.

Akár jövedelemigazolás nélkül is

Szerezzen kölcsönt jövedelemigazolás nélkül is.

Akár kezes nélkül is

Pénzt kezes és ingatlanfedezet nélkül is kaphat.

Egyszerű ügyintézés

A kölcsön ügyintézése egyszerűen zajlik egy online űrlap kitöltésével.

Önt is érdekelné az online kölcsön?

Töltse ki a nem kötelező érvényű kérelmet, és a szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szeretnék kölcsönt felvenni
Ezenkívül van fix kamatozású is, 12-20 éves futamidőre. Ez azt jelenti, hogy 12 és 20 év között bármennyire befixálhatod a kamatodat..
A hosszú kamatperiódusú vagy fix kamatozású lakáshitelek esetében az alapkamat nem a BUBOR, hanem a BIRS.Számuk akár tovább apadhat, ha az új telefontarifák mellett – hiába ingyenes a szolgáltatás – már jobban megéri az ADSL kiépítése és az ahhoz tartozó havi fix díj kifizetése.
Azért ilyenre, mert akkor a fix kamatú termékek nagyon drágák voltak még.
Passzív KHR esetén piaci kamatozású lakáshitelek érhetők el 5, 10 éves kamatperiódussal vagy a futamidő végéig fix törlesztő részlettel.10 éves kamatperiódusban fix
Hitelek II. - kivezetett jelzálogfedezetű termékek kondíciós listája - Érvényben: 2014. február 17-től visszavonásig
Kevesen élnek a hitelkiváltás lehetőségével, pedig egy drága hitel/hitelek olcsóbbra cserélése jelentős pénzügyi megtakarítást eredményezhet.Fedezetlen Hitelek kondíciói/C - Deviza alapú (forintban törlesztett) fedezetlen termékek kondíciós listája - Érvényben: 2021. december 15-től visszavonásig
Jelenleg érvényes JTM szabályok az adósságfék rendelet szerint a végig fix hitelek esetében:
A Sberbank Magyarország Zrt.-nél indult végelszámolás nem mentesíti a bank ügyfeleit a hitelek törlesztése alól.A koronavírus okozta válság alatt viszont sokan a személyi kölcsönöket pótolhatták velük, hiszen a szabad felhasználású hitelek tavaly szinte egész évben 6-8 milliárd forintos havi folyósítást könyvelhettek el.
Fedezetlen hitelek kondíciói - Érvényben: 2022. március 23-tól visszavonásig
A fix kamatozású hitelek viszonylagos sikere (az összes lakáshitel negyede ilyen) mögött egyszerű pszichológiai tényezők állnak.Az új jogszabály szerint ugyanis a svájci frank alapon felvett hitelek összege nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan forgalmi értékének 45 százalékát.
Érdemes kiemelni, hogy a jegybank által bevezetett minősített fogyasztóbarát lakáshitelek (MFL) is mind a rögzített kamatozású hitelek között találhatók meg.
A lakáshitelesek szempontjából ennek a közvetlen hatása az volt, hogy a változó kamatozású hitelek igen olcsóvá váltak.Szerencsére létezik olyan bank, ahol lakásvásárlási hitelek esetében nincs alsó korlát ingatlanérték tekintetében.
Hitelek IV. - Elszámolásban érintett forint és deviza-deviza hitelek kondíciós lista - Érvényben: 2021. augusztus 25-től visszavonásig
A rendelkezésre tartási időnek olyan hitelek esetében van jelentősége, ahol a hitelt, vagy annak egy részét nem azonnal kapod meg.Hitelek III. - kivezetett termékek kondíciós listája - Érvényben: 2020. május 1-től visszavonásig
Aukciós ív - Raiffeisen Fix 2,1 % 170313 EUR Kötvény
(Az előbbi bank ezzel egyidejűleg 20 évig fix konstrukcióval is megjelent a hitelpiacon.).Tágabb értelemben a hosszú kamatperiódusú – 5, 10, 15 éven keresztül változatlan kamatozású – kölcsönöket is fix kamatozású hitelnek szokták nevezni.
A „2,75+15 CSOK” 2,75 millió forint gyermekek után kapható támogatást és 15 millió forint 3%-os, maximum 25 évre fix kamattal felvehető lakáshitelt jelent.
A lekötött összeg szempontjából is lehet fix a kamatozás, ami azt jelenti, hogy a lekötött összeg nagyságától függetlenül ugyanakkora kamatot ad a bank.A kölcsön kamata a futamidő végéig fix 3%, a THM 3,1%, és értékbecslési, igénylési, ügyintézési és folyósítási díjat nem kell fizetni az igénylése során.
A személyi hitelek piacán az elérhető legjobb ajánlat a havi nettó jövedelem mellett függ az igényeltösszegtől és attól is, hogy a fizetésed a hiteligénylő bankba utaltatod vagy sem.
A támogatott konstrukciók egy részének kivezetése és a piaci hitelek drágulása együttesen drámai hatással lehet majd, ugyanis 2022.Azt feltételeztük, hogy az első kamatperiódus végén bekövetkezik a kamatemelkedés és utána tovább nem módosulnak a hitelek kondíciói.
Az UniCredit Stabil kamat személyi kölcsönét fix törlesztőrészletekkel fizethetjük vissza.
80 km/h körüli végsebesség, de főleg a fix előgyújtásérték miatt 60 a kellemes utazótempó.Bár nagyon alacsony kamattal lehet piaci lakáshitelhez jutni jelenleg, ám a csok mellé felvehető lakáshitel ennek ellenére verhetetlen a maga kategóriájában, vagyis a végig fix kamatú kölcsönök között.
A kamatperiódus hossza lehet: 3 hónap, 6 hónap, 1 év, 3 év, 5 év, 10 év, 20 év, vagy végig fix.  A kamatperiódus alatt a kamat mértéke és ez által a törlesztőrészlet nagysága nem változhat.
Ez jelen helyzetben a támogatott felújítási kölcsön lenne, hiszen ott a kamat fix 3%.Ilyen többek között a többszörözhető támogatás, a fix kamatozású hitel felvételének lehetősége a széleskörű felhasználhatóság, vagy bizonyos esetekben a lakáshitel ingyenes előtörlesztése.
Fedezetlen Hitelek kondíciói/C - Deviza alapú (forintban törlesztett) fedezetlen termékek kondíciós listája - Érvényben: 2020. január 1-től visszavonásig
A hitelkiváltás felhasználható kisebb összegű hitelek összevonására, melyet személyi kölcsönként is igényelhet, így nincs szükség ingatlanfedezetre.A különböző futamidőre igényelt építési hitelek törlesztő részletét online kalkulátorunk segítségével könnyen összehasonlíthatja, majd ez alapján dönthet az Önnek megfelelő időtávról.
A fogyasztáshoz szorosan kapcsolódó hitelek piaca egyre bővül.
Mi úgy gondoljuk, hogy a fix és a változó kamatozású hitelek közül érdemesebb az előbbit választani.A törvények szerint nincs felső korhatár a hitelek igénylésekor, és az életkor miatti automatikus elutasítás éppen emiatt nem is lehetséges.
Ebbe természetesen a már meglévő hitelek, sőt a hitelkeretek is beleszámítanak.
A futamidő végéig “bebetonozott” kamatú hitelek kamatai között is van különbség, ha nem is akkora, mint a 10 éves kamatperiódusúaknál.Ha a család jövedelme ez alatt van, és a kamatperiódus hossza kevesebb, mint 5 év, akkor csak a negyedét használhatod hitelek törlesztésre.
A kedvező változások ellenére a szakértők továbbra is arra számítanak, hogy az igénylők döntő többsége a biztonságra törekszik, ezért a fix kamatozású lakáshitelek kereslete fog növekedni az elkövetkező időszakban.
Ráadásul az elmúlt hónapok adatai alapján a lakáshiteleknél is látszott mocorgás, ami olcsóbbá tette fix hiteleket is.A hosszú kamatperiódusú hitel csak a szerződésben meghatározott kamatváltoztatási mutató szerint változhat. 3, 4, 5, 10 év vagy a teljes futamidő lejártáig fix.
A fix kamatozás kockázatmentességet jelent a hitelfelvevőnek, ugyanakkor csökkenő kamatok mellett egy idő után azt is eredményezi, hogy magasabb kamatot fizet, mint az újonnan elérhető hitelek esetében fizetendő.
Emellett a már említett jegybanki alapkamatról is tájékozódhatunk, ami befolyásolja, hogy a hitelek kamata nőni vagy csökkenni fog.A következő néhány hónapban, ahogy az már a piacon jól látszik, a bankok kifejezetten forintosított hitelek kiváltását célzó termékekkel jönnek ki.
A Raiffeisen Bank kondíciós listája a következő linken érhető el:https://www.raiffeisen.hu/documents/10423/161875/lakossagi_fedezetlen_hitelek_kondicios_lista.pdf/c46ed608-e1f6-48cb-9fe3-96caeacc4313
Végleges feltételek - Raiffeisen Fix 7,5 % 150803 HUF KötvényA kamat fix 2,5 százalék, ennél több semmiképpen nem lehet.
Hitelek IV. - Elszámolásban érintett forint és deviza-deviza hitelek kondíciós lista - Érvényben: 2021. február 1-től visszavonásig
Az ingatanfedezet nélkül igényelhető személyi hitelek setében eddig 10 millió forint volt a felvehető hitelösszeg maximuma, de az UniCredit Bank egyedüliként akár 12 millió forintot is hajlandó meghitelezni.között befogadott szabad felhasználású jelzáloghitelek esetében meghirdetett rendkívüli kamatkedvezmény akció 2023.03.31-én lejárt, a kamatok a február hónapban érvényes értékekre állnak vissza (a lakáscélú hitelek kamata nem változik).
Előnye nemcsak új hitelösszeg felvételénél mutatkozik meg, hanem a meglévő hitelek konszolidálásánál is szembetűnik.
Az Erste Bank lakáshitelek tekintetében is igyekszik a maximumot nyújtani, ami egyrészt a többféle konstrukcióban, másrészt a hitelek kondícióiban nyilvánul meg.Ha változó kamatozású hitelről van szó, akkor igen, ellenben a a fix kamatozású hitelek változatlanok maradnak, ugyanis nem vonatkozik a hitelek eredeti kamatozására.
A kamatmentes CSOK hitellel azok élhetnek, akik felveszik mellé a 2021 októbertől induló zöld otthon program hitelét, mely 2,5%-os fix kamatával a piac legkedvezőbb hitelkonstrukciója.
Az elnevezések aligha kívánnak összetettebb magyarázatot: támogatott hitel esetén az állam valamilyen módon támogatja a hitelfelvevőt, például egymillió forint kamattámogatást nyújt, fix kamatozást garantál stb.A legnagyobb verseny a bankok között például az 5 évig fix hiteleknél volt, ezért azt néztük meg, hogy mennyiben változott itt a kamat mértéke.
A fix kamatozású hitelek éppen ezért rendkívül kedveltek.
Személyi kölcsönből használt autót is lehet venni, míg az egyéb autófinanszírozási formák, áruvásárlási hitelek, lízing, stb.Az akcióban résztvevő hiteltípusok:Lakáshitelek, szabad felhasználású jelzáloghitelek, hitelkiváltó hitelek
Hitelösszeg: 3 000 000 Ft, futamidő: 60, kamat: 13,49%, a kamat típusa: Fix, havi törlesztőrészlet: 69 633 Ft, a hitel teljes díja: 1 177 980 Ft, így a visszafizetendő teljes összeg: 4 177 980 Ft, THM: 14,6%
Hogy a jövőben a hosszú távon a fix törlesztő részletű lakáshitelek, mint pl.A támogatás egyrészt az 5 éves állampapírhozamtól és egy fix felártól függ.
Ennek köszönhetően pedig a minősítést nem elnyerő hitelek is kénytelenek lennének alkalmazkodni a megváltozott piaci helyzethez.
A piaci kamatozású építési hitelek jelenleg csak forint alapon érhetők el.Az építési hitelek kamataihoz kapcsolódó állami támogatások feltételeiről és mértékéről bővebben a fenti linken olvashat.
Ha a korábbi hiteled változó kamatozású vagy rövid kamatperiódusokból áll, akkor érdemes lehet egy sokkal biztonságosabb fix kamatozású hitelre váltanod, vagy hosszabb kamatperiódusokat választanod.
Záróközlemény - Raiffeisen Fix 5,75 % 160118 HUF KötvényMásfél évvel ezelőtt azonban valami gyökeresen megváltozott: megjelent a növekedési hitel a maga fix 2,5%-os maximális kamatszintjével akár 10 évre.
Hitelösszeg: 3 000 000 Ft, futamidő: 60, kamat: 12,49%, a kamat típusa: Fix, havi törlesztőrészlet: 68 465 Ft, a hitel teljes díja: 1 107 900 Ftígy a visszafizetendő teljes összeg: 4 107 900 Ft, THM: 13,40%
igényelhettek. A kamattámogatás mértéke ugyanaz, mint a vásárlással egybekötött bővítésnél és felújításnál, a kamat itt is fix 3% a futamidő végéig.A kalkulátor számítással 35 000 forintos törlesztő fizetésével 7,03 %-os THM-mel jutunk olyan eredményre, mint az eddig is forgalmazott FHB Tízes Fix lakáshitel kölcsönt.
Végig fix törlesztő esetén már a K&H minősített fogyasztóbarát lakáshitele kerül ki a kategória abszolút győzteseként.
Egyben azonban megegyeznek: minden esetben fix összegű bírságot kell kiszabni, nincs lehetőség az összeg mérlegelésére, még méltányosságból sem - írja a Napi Gazdaság.Forgalomba hozatal eredménye - Raiffeisen Fix 8,25% 150417 HUF Kötvény
Az intézményi hitelek csak meghatározott feltételek teljesülése esetén, adott – az intézmény preferenciájával összhangban lévő – projektek finanszírozására vehetőek igénybe.
Hirdetmény 2014.10.20-tól érvényes kamatváltozásról (Fedezetlen Hitelek) - mellékletHitelek IV. - Elszámolásban érintett forint és deviza-deviza hitelek kondíciós lista
Az újonnan kötött lakáshitel-szerződések közül már 76% volt április elején a minimum 3 éves kamatperiódusú hitelek aránya.
A lakáscélú hitelek jellemzője, hogy nagy összegűek, a futamidejük, akár 10-30 év is lehet.Hitelek II. - kivezetett jelzálogfedezetű termékek kondíciós listája - Érvényben: 2013. október 1-től visszavonásig
Jelenleg az 5 évig fix kamatozású kölcsönök drágábbak, mint a kiszámíthatóbb konstrukciók.
A futamidő végéig a kamat mindenképpen fix, ezen változtatni semmiképpen nem lehet.Szóval elég alacsony szintű kockázatot vállalt már eddig is a magyar lakosság, ami nem csoda, hisz olyan alacsony a fix és a változó hitelek között a különbség.
A CIB kakukktojás, nincs 5 évre fix. termékük, így a 15 évre,teljes futamidőre rögzített hitelét mutatjuk,ami láthatóan nem sokkal kerül többe az 5 évre fix átlagnál.
Kiszámítható, középtávú befektetés fix, változó vagy indexált kamattal.A lakáshitelek kamata továbbra is történelmi mélyponton van, tehát a fix kamatperiódus igénylésének visszaesése nem abból adódott, hogy a fixálás drágább lett volna mint az előző időszakokban.
Forgalomba hozatal eredménye - Raiffeisen Fix 8,25% 150319 HUF Kötvény
A díjazás szolgáltatásonként különböző lehet, százalékos mértékű vagy fix díjas, de az ingyenes tranzakciók mellett felszámíthatnak sikerdíjat is.A K&H Banknál 5 és 10 éves kamatperiódussal vagy akár 5 és 20 év között bármilyen futamidőre végéig fix kamatozással is választhatsz fogyasztóbarát lakáshitelt.
Fix forint kamat öt évre a CIB Banktól 
Az igénylő szempontjából a csok hitel kamata futamidő végéig fix 3%.„A második negyedévben a fix kamatkonstrukciójú lakáshitelek árai átlagosan 33 bázisponttal csökkenek a második negyedévben, amely nem csak a referenciahozamok apadásának tudható be.